smiljkaboskov

Mini fotografiranje

Ujemimo trenutek v parih fotografijah

smiljkaboskov

Kaj je mini fotografiranje?

Mini fotografiranje je popolna izbira za tiste, ki si želite hitro in ugodno fotografiranje.

Kako poteka mini fotografiranje?

Za razliko od običajnega fotografiranja, kjer uporabimo več scenografij in oblek, je tovrstno fotografiranje kratko in efektivno. Uporabimo eno scenografijo, ki vas čaka pripravljena, vi pa samo pripravite en vaš outfit, v katerem se fotografirate.

3

Za koga je primerno mini fotografiranje?

To fotografiranje je odlično za družine, dojenčke starejše od 3 mesecev, otroke in nosečnice. Prav tako lahko v objektiv ujamemo tudi pare, ki si želijo lepih skupnih fotografij. Mini fotografiranje ni priporočljivo za novorojenčke, saj potrebujejo več časa, da se sprostijo. Za njih priporočam daljše termine.
Več o tem si lahko preberete na: fotografiranje

4 5 6

Od rezervacije do vaših fotografij

7
Kako izgleda mini fotografiranje?

Zelo enostavno! Pred samim fotografiranjem se dogovorimo, katera scenografija vam je najljubša. Na izbrano scenografijo vam nato priporočam kakšna oblačila bi najbolj ustrezala. Ko prispete na fotografiranje, je vse že pripravljeno, zato je fotografiranje hitro in efektivno.

7
8
Kako rezerviram

Rezerviranje fotografiranja je zelo enostavno. Kontaktirate me lahko preko Facebooka, Instagrama, maila ali telefona. Najboljše je, da to naredite čim prej, saj tako lahko najdemo termin, ki vam odgovarja. Ker uporabljam studijsko razsvetljavo, so termini fleksibilni in se lahko dogovorimo za čas, ki vam je najugodnejši. To pomeni, da so termini, v kolikor vam to odgovarja, lahko tudi večerni.

tel: 070 454 454
e-mail: smiljka_boskov@yahoo.com
instagram: wildflower_photostudio

9
Ena scenografija po vaši izbiri

Fotografiranje je lahko tematsko. Zelo so priljubljene tematike praznikov ali rojstnih dni, slikanje mama z otroki ali oče z otroki. Izberete lahko tudi preproste enobarvne scenografije. Tako dobimo enostavne “timeless” portrete.

9
10
Kje je fotografiranje

Fotografiram v mojem studiu na Gosposvetski cesti v centru Ljubljane, po želji lahko tudi zunaj, kolikor nam dopušča vreme.

11
Virtualna galerija

Po fotografiranju vam naredim virtualno fotografijo, kjer izberete najlepše fotografije (število fotografij je odvisno od izbranega paketa).

11
Kalina_02
Tiskane in digitalne fotografije

Vem, da se strinjate z mano, da je pomembno da so fotografije tudi tiskane. Da fotografije ne bi ostale samo v digitalni obliki, v mini plus paketu dobite tudi tiskane in pripravljene, da se pridružijo v vaših družinskih albumih ali v okvirju!

Obleka in scenografija

V studiu vas čaka lepa izbira oblek za dojenčke in majhne otroke, katere dopolnjujejo scenografije. Scenografijo in obleko lahko izberete vi, ali pa to prepustite meni.

8 9 10
cenik fotografiranja cenik fotografiranja

Najpogostejša vprašanja

Kakšna je najprimernejša starost dojenčka za fotografiranje?

Če želite, da vašega dojenčka ujamemo v prvih dneh (fotografije na katerih dojenček spi, ali fotografije na katerih je dojenček zavit v tkanino) je najbolje, da pridete čim prej po rojstvu. Idealno je, da na fotografiranje pridete do dojenčkovih 20 dni starosti. Take fotografije je možno napraviti tudi do štiridesetega dneva dojenčkove starosti. Vkolikor želite budne fotografije, dojenčkove nasmehe ali pa fotografije brez zavijanja v tkanino, je bolje, če pridete, ko dojenček malo odraste.

Se z dojenčkom slikajo tudi starši in starejši otroci?

Da! Ker vem, da so mojim strankam te fotografije pogosto najdražje, vam to toplo priporočam. Vkolikor imate tudi starejše otroke, so le ti lepo dobrodošli na fotografiranju. Najboljše je, če se starejši otroci z očetom slikanju pridružijo kasneje, proti koncu termina. Tako imamo dovolj časa in miru, da se posvetimo dojenčku, starejšim pa fotografiranje ni prenaporno.

Se lahko slikamo v naravi?

Seveda! Fotografiranje novorojenčka lahko opravimo tudi v naravi, vendar samo v poletnih mesecih. Fotografiranju v naravi se lahko pridruži hišni ljubljenček.

Kaj če je dojenček starejši od 40 dni?

Tudi za dojenčke starejše od 40 dni lahko nardimo fotografiranje s prelepim slikami. Več o tem najdete na tem linku: LINK

Ali fotografirate tudi starejše otroke?

Da, fotografiranje s starejšim otrokom lahko opravimo v mojem studiu, kjer imam scenografije in rekvizite tudi za njih. Razlog za tako fotografiranje je lahko rojstni dan, prazniki, lahko pa tudi brez posebnega razloga.

Fotografirate tudi rojstne dneve?

V studiu je mogoče opraviti slikanje z rojstnodnevno tematiko, praznovanj rojstnih dni pa ne slikam. Če se odločite za rojstodnevno slikanje v studiu, je to lep način, da naredimo zabavne portrete vas in vašega otroka, brez dodatne gneče. Tako vam ne tratim časa med samim praznovanjem ter se lažje posvetite gostom.

Še več zanimivosti

7+
let izkušen
s fotografiranjem dojenčkov
1.000+
fotografiranih dojenčkov
od leta 2015
30.000+
obdelanih fotografij
v fizički in digitalni obliki

Kaj drugi pravijo o nas

testimonial-logo
testimonial-logo

Izkušnja s fotografinjo Smiljko je bila več kot odlična. V naprej sva se vse dogovorili, brez težav vse vskladili, skratka vse je potekalo perfektno. Štiri mesečni sin se je v studiu počutil sproščeno in to je bilo najbolj pomembno. Vidi se, da zna delati z dojenčki in tako izkušnjo privoščim vsaki družini. Prepričana sem, da se kmalu zopet vrnemo pred objektiv njenega fotoaparata.

Sabina Baltić
testimonial-logo

S fotografiranjem smo bili zelo zadovoljni. Ob prihodu nas je očaral ambient studia, fotografinja pa je zelo prijazna in umirjena, potrpežljiva, popolnoma se prilagodi dojenčku. Všeč so nam bila oblačila in rekviziti, ki jih uporablja. Slike so skratka prekrasne.

Mateja Veber
testimonial-logo

Pohvaliva profesionalnost, nemotečo prisotnost, fotografije pa so res top top top! Všeč nama je bila tudi preprostost in sproščenost. Toplo priporočava. Smiljka je res čudovita!

Ajla in Damir Bajrić
testimonial-logo

Smiljka je čudovita fotografinja in lahko rečem da tudi unikatna na naših prostorih. Ima super energijo in obvlada z dojenčki. Kljub temu, da je Anastasij bil na začetku kar malo nervozen, je Smiljka bila popolnoma mirna, počakala, da se umiri in nato speljala fotografiranje brez težav. Nastali so čudoviti spomini. O scenah in rekvizitih ne bom izgubljala besed, saj fotografije govorijo zase. Jaz sem preprosto navdušena nad celotno izkušnjo in komaj čakam, da pomovimo naše druženje in ustvarimo nove spomine.

Vesna Petrović
testimonial-logo

Prečudovit občutek, ko veš, da si poleg najboljšega lovca na trenutke, ko zabeleži najlepši in najdraži del odraščanja tvojih otrok. Spomini iz Smiljkinih košar in posteljic ne bojo nikoli zbledeli.

Milica Spužić
testimonial-logo

Smiljka je bila moja izbira fotografa že leta 2014. Od takrat je z njenim objektivom zabeležila vse lepe in pomembne trenutke moje družine. Tako, kot v Beogradu ali na Dunaju (moja nosečnost, fotografije dojenčkov, rojstnodnevne fotografije, pomladne, praznične), vedno je izpolnila vsa moja pričakovanja. Veselimo se vsakega naslednjega fotografiranja!

Jovana Troga
testimonial-logo

Kot mama treh otrok, iskreno od srca priporočam, da za vašega fotografa izberete Smiljko. Sina smo fotografirali, ko je bil še novorojenček, slike so bile tako lepe, da smo fotografiranje ponovili, ko je imel 7 mesecev in pri enem letu. Na vsakem fotografiranju smo dobili resnično prečudovite slike dojenčka, slike s sestro in prelepe družinske fotografije. Brez razmišljanja smo pri Smiljki kasneje fotografirali tudi najmlajšo hčerko. Zelo mi je žao, da najstarejša hčerka nima takih slik, kot dojenčica, ima pa zato slike z bratom in sestrom na vsih njihovih fotografiranjih. Rezervirate fotografiranje čim prej in imeli boste najlepše fotografije za celo življenje.

Marija Milosavljević
testimonial-logo

Slikanje je bilo čudovita izkušnja. Z mojimi puncami smo prav uživale.Dojenčica ni bila nervozna, saj smo slikanje opravile hitro in predvsem profesionalno. Vse pohvale!

Gordana Šućur
testimonial-logo

Navdušena sem z našimi fotografijami! Kot mama fotograf, zame ne bi bil problem, da sama fotografiram otroka, vendar, ko sem uzrla našo skupno sliko, mi je srce zaigralo od sreče. Zame je to mnogo več, kot le fotografije; to je trenutek, ki nam ostaja za vedno. Hvala Smiljki, da ga je obelezila na najboljši mogoči način

Bojana Jovanovic

Če vas zanimajo novi dogodki in sezonska fotografija, se prijavite na mailing listo. Obljubim, da vas ne bom zatrpavala z odvečnimi maili.

* označuje zahtevano

Copyright © 2024 | SMILJKA BOŠKOV PHOTOGRAPHY

Call Now Button