smiljkaboskov

S fotografijo ovekovečimo novorojenčkov prihod na svet

Te najnežnejše fotografije vašega dojenčka lahko zabeležimo samo v prvim tednih od njegovega rojstva.

rezerviraj fotografiranje
smiljkaboskov

Zakaj je to fotografiranje tako posebno?

Obdobje preden novorojenček zraste v dojenčka je zelo kratko.
Ti dnevi staršem običajno minevajo v privajanju na novega člana družine, krčev in neprespanih noči.
Preden se zaveste, je vaš dojenček že zrastel.
Ta vrsta fotografiranja je tu zato, da ne bi izpustili priložnosti, da zabeležite to obdobje v katerem se novorojenček zelo hitno spreminja.
Vkolikor vaš dojenček ni več novorojenček, pa vas zanima fotografiranje, lahko podrobnejše informacije najdete tu: fotografiranje dojenčkov

Kako poteka?

Kot diplomirana fotografinja z več kot sedem let izkušenj v fotografiranju dojenčkov ter več kot tisoč opravljenih fotografiranj, sem zelo primerna odločitev za vaše družinsko fotografiranje.
Vodim vas čez sam proces fotografiranja. Pomagam vam, da dojenčka umirimo, preoblečemo ter namestimo.

Vi se medtem lahko sprostite ob kavi, sedete v mirni in domači atmosferi mojega studia. Uživate lahko v spremljanju te posebne vrste obeležitve dojenčkevega prihoda na svet. Tako fotografiranje je pogosto mamin in novorojenčkov prvi odhod iz hiše po porodu.
Prav zato je studio urejen tako, da vam je udobno.

Viktor_21

Kaj je potrebno?

Za fotografiranje ne potrebujete kupovati posebnih rekvizitov ali oblačil za dojenčke, saj imam v studiu veliko lepih oblekic za dojenčke, odejic, posteljic, igračk, ter drugih prelepih detaljov, ki izpopolnijo fotografije. Na fotografiranju lahko bez doplačila naredimo tudi vašo družinsko fotografijo, kot tudi fotografije dojenčka s starejšimi bratci ali sestricami.

Luka-Lazar-i-Una-23.jpg Helena_02 Smiljka-Boskov-novorodjencad-052

Od rezervacije do vaših fotografij

Una
Rezervacija fotografiranja

Je zelo enostavna. Najboljše je, da se mi oglasite, preden otrok pride na svet. Tako bomo našli najugodnejši okvirni termin, kateri bo omogočil, da ujamemo obdobje iz prvih nekaj tednov. Termin, katerega rezervirate pred porodom, bomo uskladili po porodu. Če se je otrok že rodil, se čim prej oglasite, da poskusimo uskladiti fotografiranje. Ker uporabljam studijsko razsvetljavo, so termini fleksibilni in se lahko dogovorimo za čas, ki vam je najugodnejši. To pomeni, da so termini, v kolikor vam to odgovarja, lahko tudi večerni.

tel: 070 454 454
e-mail: smiljka_boskov@yahoo.com
instagram: wildflower_photostudio

Una_10
Ksenija_16
Fotografiranje dojenčkov

traja okrog tri ure, to pa je dovolj dolgo, da otroka umirimo, če se znervira, se po potrebi nahrani, uspava. Na fotografiranju naredimo številne različne fotografije, scene, ter dojenčkove preobleke (v povprečju okoli 8 različnih postavitev, odvisno od otrokovega razpoloženja). Pogosto se zgodi, da končamo prej, kot v treh urah, vsekakor pa je bolje, da imamo več časa, če se otrok v nekem trenutku preveč vznemiri, da ga lahko pomirimo. Fotografiram v mojem studiu na Gosposvetski cesti v centru Ljubljane, po želji pa lahko tudi zunaj, v kolikor nam to dopušča vreme. Če vam je ljubše, se lahko ,z doplačilom, dogovorimo tudi za slikanje na domu.

Tara_17
Virtualna galerija

Po fotografiranju vam naredim virtualno fotografijo, kjer izberete najlepše fotografije (število fotografij je odvisno od izbranega paketa).

Tara_17
DSC_6789
Škatlica spominov

Izbrane fotografije vam obdelam ter predam v digitalni obliki in natisnjene v leseni škatlici. Dobite fotografije, ki ste jih izbrali in plačali, ne pa tudi vseh ostalih. Paket bo pripravljen približno tri tedne po izboru fotografij. V ponudbi so različni paketi, tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Rekviziti

Zaspani novorojenčki so sijajni modeli za slikanje z različnimi rekviziti. V fotografije lahko vključimo vaš inštrument, če ga igrate, ali kakšen drug vam dragocen predmet, na primer poročno obleko, odejico (mogoče iz vašega otroštva ali vam jo je kdo ročno spletel za dojenčka), otrokovo prvo igračko, igračko iz vašega otroštva in podobno.

Darija-05 Stefan_17 Aleksej
cenik fotografiranja cenik fotografiranja

Najpogostejša vprašanja

Kakšna je najprimernejša starost dojenčka za fotografiranje?

Če želite, da vašega dojenčka ujamemo v prvih dneh (fotografije na katerih dojenček spi, ali fotografije na katerih je dojenček zavit v tkanino) je najbolje, da pridete čim prej po rojstvu. Idealno je, da na fotografiranje pridete do dojenčkovih 20 dni starosti. Take fotografije je možno napraviti tudi do štiridesetega dneva dojenčkove starosti. Vkolikor želite budne fotografije, dojenčkove nasmehe ali pa fotografije brez zavijanja v tkanino, je bolje, če pridete, ko dojenček malo odraste.

Se z dojenčkom slikajo tudi starši in starejši otroci?

Da! Ker vem, da so mojim strankam te fotografije pogosto najdražje, vam to toplo priporočam. Vkolikor imate tudi starejše otroke, so le ti lepo dobrodošli na fotografiranju. Najboljše je, če se starejši otroci z očetom slikanju pridružijo kasneje, proti koncu termina. Tako imamo dovolj časa in miru, da se posvetimo dojenčku, starejšim pa fotografiranje ni prenaporno.

Se lahko slikamo v naravi?

Seveda! Fotografiranje novorojenčka lahko opravimo tudi v naravi, vendar samo v poletnih mesecih. Fotografiranju v naravi se lahko pridruži hišni ljubljenček.

Kaj če je dojenček starejši od 40 dni?

Tudi za dojenčke starejše od 40 dni lahko nardimo fotografiranje s prelepim slikami. Več o tem najdete na tem linku: LINK

Ali fotografirate tudi starejše otroke?

Da, fotografiranje s starejšim otrokom lahko opravimo v mojem studiu, kjer imam scenografije in rekvizite tudi za njih. Razlog za tako fotografiranje je lahko rojstni dan, prazniki, lahko pa tudi brez posebnega razloga.

Še več zanimivosti

7+
let izkušen
s fotografiranjem dojenčkov
1.000+
fotografiranih dojenčkov
od leta 2015
30.000+
obdelanih fotografij
v fizički in digitalni obliki

Kaj drugi pravijo o nas

testimonial-logo
testimonial-logo

Smiljka je carica otroške fotografije! Poled tega da ujami prelepe trenutke, ima pažljivo zamišljen vsaki detalj scenografije in prelepe oblekice, katere šiva sama. Nismo navdušeni samo nad fotografijami, pa tudi nad njenim potrpežljivim in nežnim odnosom do dojenčka. Fotografije obožuju tudi babice in dedki, ki z njih ne moraju odmakiniti pogleda. Velika hvala za prečudovite fotografije. Zagotovo se fotografiramo ponovno.

Jelena Krstic
testimonial-logo

Pri Smiljki sva se z sinom slikala že trikrat. Prvo moram povedat da mi je vsec njen stil , saj je drugace od vsega kar ponujajo ostali izstopa z posebnim stilom , barvami in drugacnostjo. Smiljka je specializirana za slikanje otrok od novorojenčkov dalje. Neglede na razpoloženje otroka , vedno ujame super trenutke. Z veseljem jo priporocam dalje, saj ma izjemen obcutek za delo z dojencki in otroci. Poleg tega pa naredi res krasne spomine.

Sara Rutar
testimonial-logo

Pri Smiljki smo od rojstva, na vsake 3 mesece slikali našo starejšo hčerko. 5 let kasneje, je to najlepše darilo, ki smo ji ga poklonili. Zato nismo imali nikakršnjo dilemo, da to naredimo tudi z mlajšo hčerko. Ob listanju albumov skupaj uživamo.

Unini in Iskrini starši
testimonial-logo

Smiljka je čudovita fotografinja in lahko rečem da tudi unikatna na naših prostorih. Ima super energijo in obvlada z dojenčki. Kljub temu, da je Anastasij bil na začetku kar malo nervozen, je Smiljka bila popolnoma mirna, počakala, da se umiri in nato speljala fotografiranje brez težav. Nastali so čudoviti spomini. O scenah in rekvizitih ne bom izgubljala besed, saj fotografije govorijo zase. Jaz sem preprosto navdušena nad celotno izkušnjo in komaj čakam, da pomovimo naše druženje in ustvarimo nove spomine.

Vesna Petrović
testimonial-logo

Prečudovit občutek, ko veš, da si poleg najboljšega lovca na trenutke, ko zabeleži najlepši in najdraži del odraščanja tvojih otrok. Spomini iz Smiljkinih košar in posteljic ne bojo nikoli zbledeli.

Milica Spužić
testimonial-logo

Smiljka je bila moja izbira fotografa že leta 2014. Od takrat je z njenim objektivom zabeležila vse lepe in pomembne trenutke moje družine. Tako, kot v Beogradu ali na Dunaju (moja nosečnost, fotografije dojenčkov, rojstnodnevne fotografije, pomladne, praznične), vedno je izpolnila vsa moja pričakovanja. Veselimo se vsakega naslednjega fotografiranja!

Jovana Troga
testimonial-logo

Kot mama trih otrok, iskreno od srca preporočam, da za vašega fotografa izberete Smiljku. Sina smo fotografirali ko je bio novorojenček, slike so bile tako lepe, da smo fotografiranje ponovili, ko je imeo 7 mesecev in pri letu. Na vsakem slikanju smo dobili resnično prečudovite slike dojenčka, slike s sestrom in prelepe družinske fotografije. Brez razmišljanja smo pri Smiljki kasneje fotografirali tudi najmlajšo hčerko. Zelo mi je žao, da najstarejša hčerka nima takih slik, kot dojenčica, ima pa zato slike z bratom in sestrom na vsih njihovih fotografiranjih. Rezervirate fotografiranje čim prej in imeli boste najlepše fotografije za celo življenje.

Marija Milosavljević
testimonial-logo

Slikanje je bilo čudovita izkušnja. Z mojimi puncami smo prav uživale. Dojenčica ni bila nervozna saj smo slikanje opravile hitro in predvsem profesionalno. Vse pohvale!

Gordana Šućur
testimonial-logo

Navdušena sem z našimi fotografijami! Kot mama fotograf, zame ne bi bil problem, da sama fotografiram otroka, vendar, ko sem uzrla našo skupno sliko, mi je srce zaigralo od sreće. Zame je to mnogo već, kot le fotografije; to je trenutek, ki nam ostaja za vedno. Hvala Smiljki, da ga je obelezila na najboljši mogoči način

Bojana Jovanovic

Če vas zanimajo novi dogodki in sezonska fotografija, se prijavite na mailing listo. Obljubim, da vas ne bom zatrpavala z odvečnimi maili.

* označuje zahtevano

Copyright © 2024 | SMILJKA BOŠKOV PHOTOGRAPHY

Call Now Button