smiljkaboskov

Postanite fotograf
za bebe i decu

Pripremila sam ovaj kurs kako bih vas uvela u svet dečije fotografije i s vama podelila znanja i veštine koji su vam potrebni kako biste se i vi bavili ovim magičnim zanimanjem

smiljkaboskov

Kako je kurs osmišljen?

U pitanju je onlajn kurs, pratiš ga gde ti odgovara. Sastoji se od časova, koje vodimo putem video poziva, i unapred snimljenih video lekcija. Na času objašnjavam, a na snimljenim primerima i pokazujem kako da se snađeš u raznim situacijama - bilo da fotografišeš bebu kod roditelja, u svom studiju, sa dnevnim svetlom ili rasvetom. Ono što ovaj kurs čini posebnim je to što vas upoznaje sa fotografisanjima ne samo novorođenčadi, već i u različitim uzrastima do prvog rođendana, a i kasnije. Posebnu pažnju posvećujemo i obradi fotografije. Tokom kursa, a i nakon njega, tu sam da odgovorim na sva tvoja pitanja, kako bih ti pomogla da savladaš potrebna znanja. Kurs se odvija u malim grupama, kako bih se mogla posvetiti svakom polazniku.

Kome je kurs namenjen?

Svima koji bi voleli da postanu fotografi za bebe, bilo da o fotografiji poseduju osnovna znanja i fotografijom se bave amaterski, ili su u pitanju profesionalni fotografi. Kako je u pitanju specifična forma fotografije, osnovna znanja iz oblasti fotografije su neophodna (da znaš šta je blenda, iso, ekspozicija i da umeš da koristiš fotoaparat), kako bismo na kursu uspešno nadogradili nova znanja.

kurs 1

Zašto baš ovaj kurs?

Zato što je sveobuhvatan i pomoći će ti da savladaš svaki uzrast bebe i svaku vrstu svetla! Duži je i temeljniji od drugih i daće ti sjajne osnove koje ćeš kroz dalji rad i samostalna fotografisanja usavršiti... Dodatna prednost ovog kursa je mentorstvo tri meseca nakon završetka, kada ostajemo u kontaktu putem mejla i facebook grupe. Kurs sam osmislila tako da s tobom podelim dragocene informacije koje su meni nedostajale kada sam počinjala, da ti pomognem da što pre savladaš osnove i što brže napreduješ.

kurs 2 kurs 3 kurs 4

Dobrodošli u magični svet fotografisanja beba!

kurs 5
Šta je potrebno za kurs

Pored elementarnog poznavanja fotografije, fotoaparata, kompjutera sa instaliranim programima (Photoshop, Bridge i Camera Raw), ništa drugo. Opremu i rekvizite možeš kupovati i kasnije. Štaviše, ne preporučujem da rekvizite nabavljaš pre kursa, već kasnije, kada budeš bolje informisana.

kurs 5
kurs 6
Zašto mi je potreban kurs?

Fotografisanje beba je vrlo specifično, postoji čitav niz pravila koja ti pomažu kako tvoje fotografije ne bi delovale amaterski, a odnose se na savladaš svetlo, kadriranje, uglove, nameštanje bebe, uklapanje scenografije i boja itd. Tokom kursa ćemo sva ta pravila zajedno savladati, a uz moju pomoć ćeš brže napredovati!

kurs 7
Četiri meseca mentorstva

Prvi mesec je tokom trajanja kursa, a nakon toga sam uz tebe još tri za sva pitanja koja će se neminovno javiti sa samostalnim fotografisanjima!

kurs 7
kurs 8
Obrada fotografije

Za profesionalan izgled fotografije neophodna je i vešta obrada. Pokazaću ti moj način rada - kako pregledam fotografije u programu Bridge, kako radim početnu obradu u Camera Raw, a zatim svaku fotografiju posebno obrađujem u Photoshop-u. Savladaćeš tehnike koje i sama koristim kako bih uklonila ili ublažila nepravilnosti na koži, uskladila boje, naglasila atmosferu, i ispravila greške na fotografiji, a dobićeš i kratke video tutorijale o obradi fotografije, kojima se možeš vraćati kad zatreba.

Šta ćeš sve naučiti na kursu?

  • Kako da iskoristiš svetlo na najbolji način, (bilo da je u pitanju dnevno svetlo ili rasveta)
  • Kako da se snađeš sa bebom bilo kog uzrasta
  • Kako da umotaš i postaviš novorođenče u adekvatan položaj
  • Kako da uklopiš scenografiju
  • Kako obrađuješ fotografije
  • Kako da pripremiš klijente za fotografisanje i izbegneš potencijalno neprijatne situacije
  • I mnogo drugih stvari!
sta-nauciti sta-nauciti sta-nauciti Dzejla09.jpg

~ Sve fotografije koje ilustruju ovaj tekst su sa fotografisanja koja sam snimila za naš kurs. Dobićeš i njih, da možeš da vežbaš obradu. ~

cenovnik kursa

Kako da se prijavim?

Da biste se prijavili kontaktirajte me putem facebooka, instagrama ili na mejl smiljka_boskov@yahoo.com, ili putem kontakt forme na sajtu

Ako želiš, možemo zakazati i video poziv da ti pomognem da odlučiš da li je ovaj kurs odgovarajući za tebe.

Šta drugi kažu o nama

testimonial-logo
testimonial-logo

Na kursu sam saznala i više nego što sam očekivala. Smiljka je odličan fotograf koji voli svoj posao i odlično prenosi svoje znanje. Jasna je, precizna i priča jezikom da je svako može razumeti, čak i neko ko nema iskustava sa fotografijom. Neće vas uskratiti ni najsitnijih detalja i problema na koje možete naići baveći se ovom vrstom fotografije. Skratiće vam put, otkriti sve trikove i biti podrška u daljem radu. U potpunosti sam zadovoljna ovim kursom. Pogotovo što se možemo vratiti na sve snimke i što možemo i dalje deliti iskustva. Sve preporuke.

Ana Stoicev
testimonial-logo

Za mene je pohađanje ovog kursa bilo veliko zadovoljstvo i ispunjenje želje koja je postojala već neko vreme. Znanje koje Smiljka nesebično prenosi na polaznike je dragoceno. Sadršaj kursa je odlično osmišljen i predstavlja jaku osnovu za početak bavljenja ovim poslom. Čak i ako se kasnije ne budem bavila ovim, drago mi je što sam bila na ovom kursu.

Marija Vitez
testimonial-logo

Kurs Smiljke Boškov Štefančič sam jedva dočekala jer mi se na prvu dopao njen način rada. Očekivala sam dosta, ali ono sto sam dobila je prevazišlo sva moja očekivanja. To jedan sveobuhvatan, bogat informacijama i veoma koristan kurs, sa toplom atmosferom, spremnošću da se odgovori veoma iskreno na svako moje pitanje, kao i da se dâ savjet i podrška. Potpuno oslobođena od sujete i veoma spontana i divna Smiljka je osmislila nešto što ne samo da će vam biti korisno, već i veoma ugodno provedeno vreme dok učite. Sve preporuke!

Tamara Žigić
testimonial-logo

Kada sam pre par godina pronašla Smiljkin rad, poželela sam da moje bebe izgledaju upravo tako uslikane. Već posle par poruka, razmenile smo sve potrebne informacije i obuka je ubrzo realizovana. Jako posvećena, bez trunke ljubomore, potrudila se da svo svoje znanje pretoči meni. I danas posle toliko godina, divno sarađujemo, podržava me, savetuje, upućuje i to je nešto što meni jako znači. Svima koji razmisljaju, savetujem da bez prevelikog dvoumljenja odu na obuku, dobiju sve bitne savete i krenu u čarobni svet fotkanja beba. Hvala ti Smiljka puno!

Bojana Dobrinjac
testimonial-logo

Završila sam obuku kod Smiljke i prezadovoljna sam koliko sam od nje naučila o fotografisanju beba. Nesebično je sa mnom podelila svoje znanje i uvek je bila dostupna za pomoć i savete kada su mi bili potrebni. Od srca preporučujem njen kurs, jer sam sigurna da će svako ko bude učio od nje biti jako zadovoljan, kao sto sam i ja! ❤️

Jelena Stijelja
testimonial-logo

Topla preporuka svima, koji žele naučiti o fotografisanju novorođenčadi, za Smiljkin kurs. Newborn fotografija je mnogo više od fotkanja slatkih beba. Znanje i bezbednost, koji su potrebni za ova mala stvorenja, trebamo ozbiljno shvatiti. Njen kurs je jako temeljit, zanimljiv i dobro strukturisan, kako bi pokrio sve aspekte fotografisanja beba. Takođe ćete naučiti o opremi i trikovima koja Smiljka koristi na njenim fotografisanjima, pa i u obradi. Njeni kombinovani talenti i strasti za predavanje i fotografisanje čine da je ovaj kurs bez konkurencije.

Daliborka Lazarević

Če vas zanimajo novi dogodki in sezonska fotografija, se prijavite na mailing listo. Obljubim, da vas ne bom zatrpavala z odvečnimi maili.

* označuje zahtevano

Copyright © 2024 | SMILJKA BOŠKOV PHOTOGRAPHY

Call Now Button