smiljkaboskov

Čarobne rojstnodnevne fotografije

Pridite na fotografiranje, kjer je vse vključeno – tudi tortica! Sprostite se in uživajte, medtem ko bomo skupaj ustvarili nepozabne spomine za rojstni dan vašega malčka.

rezerviraj fotografiranje
smiljkaboskov

Zakaj izbrati profesionalno fotografiranje za rojstni dan?

Prepustite se uživanju in se ne obremenjujte z organizacijo. Na fotografiranju vas čaka vse pripravljeno: oblačila za otroka, različne scene, igračke in tudi tortica. Lepo je, da so na slikah tudi starši, saj vam to omogoča ovekovečiti družinske spomine. Na ta način lahko praznovanje rojstnega dne preživite sproščeno in se posvetite gostom, saj fotografiranje poteka v ločenem terminu.

Kako poteka fotografiranje?

Lahko izberete scene, ki so vam všeč, ali pa prepustite pripravo meni, vaši fotografinji. Ko pridete na fotografiranje, vas čaka vse pripravljeno. Fotografiranje traja dovolj dolgo, da se otrok sprosti in privadi na novo okolje. Če postane lačen ali nemiren, si vzamemo čas za pavzo. Običajno končamo v eni uri, vendar imamo še eno uro na voljo, če potrebujemo več časa za sprostitev otroka.

kako poteka

Tortica, kopel in scenografije

V ceno fotografiranja je vključeno več scenografij, vključno s slikanjem s torto (če rezervirate vsaj dva tedna vnaprej, je torta vključena v ceno). Ena izmed scen je kopel v mleku z dodatkom sadja ali cvetnih listov. Vse scene so izjemno kreativne in posebne. Pripravljena so tudi oblačila za otroke, zato vam ni treba skrbeti za nakup ali prinašanje oblačil.

4 5 6

Od rezervacije do vaših fotografij

7
Kje je fotografiranje?

Fotografiram v mojem studiu na Gosposvetski cesti v centru Ljubljane.

7
8
Spomini v vaših rokah

V okviru paketa prejmete natisnjene fotografije, saj verjamem, da je pomembno, da se spomini hranijo tudi na papirju, ne le na telefonih.

9
Škatlica spominov

Poleg tiskanih fotografij, srednji paket vključuje lepo leseno škatlico za shranjevanje fotografij.

9
10
Fotografija na platnu

Verjamem, da je to najbolj priljubljen izdelek, ki ga pripravljam za svoje stranke - fotografija na platnu! Zaradi tega je vključena v delux paket, lahko pa jo naročite tudi dodatno ob manjših paketih. Za vas osebno v studiu pripravljam najbolj kakovostna platna, popolnih barv.

11
Darilni bon

To fotografiranje lahko kupite tudi kot darilo, za rojstvo, rojstni dan otroka ali mamice, ali kakšno drugo posebno priložnost!

11
Teodora-i-Sofija-08
Rojstnodnevno fotografiranje za vse starosti

Najpogosteje se starši odločijo za takšno fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu svojega otroka, lahko pa se dogovorite tudi za fotografiranje starejših otrok. Za otroke do 2. leta starosti imamo v studiu različna oblačila, za starejše otroke pa je izbira manjša, zato se dogovorimo, da starši prinesejo nekaj s seboj.

Lepo vabljeni na rojstnodnevno fotografiranje, kjer bomo ustvarili nepozabne spomine!
12 13 14
cenik fotografiranja cenik fotografiranja

Če ste zainteresirani za cenejšo možnost, so tukaj informacije o mini fotografiranju

Najpogostejša vprašanja

Kakšna je najprimernejša starost dojenčka za fotografiranje?

Če želite, da vašega dojenčka ujamemo v prvih dneh (fotografije na katerih dojenček spi, ali fotografije na katerih je dojenček zavit v tkanino) je najbolje, da pridete čim prej po rojstvu. Idealno je, da na fotografiranje pridete do dojenčkovih 20 dni starosti. Take fotografije je možno napraviti tudi do štiridesetega dneva dojenčkove starosti. Vkolikor želite budne fotografije, dojenčkove nasmehe ali pa fotografije brez zavijanja v tkanino, je bolje, če pridete, ko dojenček malo odraste.

Se z dojenčkom slikajo tudi starši in starejši otroci?

Da! Ker vem, da so mojim strankam te fotografije pogosto najdražje, vam to toplo priporočam. Vkolikor imate tudi starejše otroke, so le ti lepo dobrodošli na fotografiranju. Najboljše je, če se starejši otroci z očetom slikanju pridružijo kasneje, proti koncu termina. Tako imamo dovolj časa in miru, da se posvetimo dojenčku, starejšim pa fotografiranje ni prenaporno.

Se lahko slikamo v naravi?

Seveda! Fotografiranje novorojenčka lahko opravimo tudi v naravi, vendar samo v poletnih mesecih. Fotografiranju v naravi se lahko pridruži hišni ljubljenček.

Kaj če je dojenček starejši od 40 dni?

Tudi za dojenčke starejše od 40 dni lahko nardimo fotografiranje s prelepim slikami. Več o tem najdete na tem linku: LINK

Ali fotografirate tudi starejše otroke?

Da, fotografiranje s starejšim otrokom lahko opravimo v mojem studiu, kjer imam scenografije in rekvizite tudi za njih. Razlog za tako fotografiranje je lahko rojstni dan, prazniki, lahko pa tudi brez posebnega razloga.

Fotografirate tudi rojstne dneve?

V studiu je mogoče opraviti slikanje z rojstnodnevno tematiko, praznovanj rojstnih dni pa ne slikam. Če se odločite za rojstodnevno slikanje v studiu, je to lep način, da naredimo zabavne portrete vas in vašega otroka, brez dodatne gneče. Tako vam ne tratim časa med samim praznovanjem ter se lažje posvetite gostom.

Še več zanimivosti

7+
let izkušen
s fotografiranjem dojenčkov
1.000+
fotografiranih dojenčkov
od leta 2015
30.000+
obdelanih fotografij
v fizički in digitalni obliki

Kaj drugi pravijo o nas

testimonial-logo

Smiljka je carica otroške fotografije! Poled tega da ujami prelepe trenutke, ima pažljivo zamišljen vsaki detalj scenografije in prelepe oblekice, katere šiva sama. Nismo navdušeni samo nad fotografijami, pa tudi nad njenim potrpežljivim in nežnim odnosom do dojenčka. Fotografije obožuju tudi babice in dedki, ki z njih ne moraju odmakiniti pogleda. Velika hvala za prečudovite fotografije. Zagotovo se fotografiramo ponovno.

Jelena Krstic
testimonial-logo

Pri Smiljki sva se z sinom slikala že trikrat. Prvo moram povedat da mi je vsec njen stil , saj je drugace od vsega kar ponujajo ostali izstopa z posebnim stilom , barvami in drugacnostjo. Smiljka je specializirana za slikanje otrok od novorojenčkov dalje. Neglede na razpoloženje otroka , vedno ujame super trenutke. Z veseljem jo priporocam dalje, saj ma izjemen obcutek za delo z dojencki in otroci. Poleg tega pa naredi res krasne spomine.

Sara Rutar
testimonial-logo

Pri Smiljki smo od rojstva, na vsake 3 mesece slikali našo starejšo hčerko. 5 let kasneje, je to najlepše darilo, ki smo ji ga poklonili. Zato nismo imali nikakršnjo dilemo, da to naredimo tudi z mlajšo hčerko. Ob listanju albumov skupaj uživamo.

Unini in Iskrini starši
testimonial-logo

Smiljka je čudovita fotografinja in lahko rečem da tudi unikatna na naših prostorih. Ima super energijo in obvlada z dojenčki. Kljub temu, da je Anastasij bil na začetku kar malo nervozen, je Smiljka bila popolnoma mirna, počakala, da se umiri in nato speljala fotografiranje brez težav. Nastali so čudoviti spomini. O scenah in rekvizitih ne bom izgubljala besed, saj fotografije govorijo zase. Jaz sem preprosto navdušena nad celotno izkušnjo in komaj čakam, da pomovimo naše druženje in ustvarimo nove spomine.

Vesna Petrović
testimonial-logo

Prečudovit občutek, ko veš, da si poleg najboljšega lovca na trenutke, ko zabeleži najlepši in najdraži del odraščanja tvojih otrok. Spomini iz Smiljkinih košar in posteljic ne bojo nikoli zbledeli.

Milica Spužić
testimonial-logo

Smiljka je bila moja izbira fotografa že leta 2014. Od takrat je z njenim objektivom zabeležila vse lepe in pomembne trenutke moje družine. Tako, kot v Beogradu ali na Dunaju (moja nosečnost, fotografije dojenčkov, rojstnodnevne fotografije, pomladne, praznične), vedno je izpolnila vsa moja pričakovanja. Veselimo se vsakega naslednjega fotografiranja!

Jovana Troga
testimonial-logo

Kot mama trih otrok, iskreno od srca preporočam, da za vašega fotografa izberete Smiljku. Sina smo fotografirali ko je bio novorojenček, slike so bile tako lepe, da smo fotografiranje ponovili, ko je imeo 7 mesecev in pri letu. Na vsakem slikanju smo dobili resnično prečudovite slike dojenčka, slike s sestrom in prelepe družinske fotografije. Brez razmišljanja smo pri Smiljki kasneje fotografirali tudi najmlajšo hčerko. Zelo mi je žao, da najstarejša hčerka nima takih slik, kot dojenčica, ima pa zato slike z bratom in sestrom na vsih njihovih fotografiranjih. Rezervirate fotografiranje čim prej in imeli boste najlepše fotografije za celo življenje.

Marija Milosavljević
testimonial-logo

Slikanje je bilo čudovita izkušnja. Z mojimi puncami smo prav uživale. Dojenčica ni bila nervozna saj smo slikanje opravile hitro in predvsem profesionalno. Vse pohvale!

Gordana Šućur
testimonial-logo

Navdušena sem z našimi fotografijami! Kot mama fotograf, zame ne bi bil problem, da sama fotografiram otroka, vendar, ko sem uzrla našo skupno sliko, mi je srce zaigralo od sreće. Zame je to mnogo već, kot le fotografije; to je trenutek, ki nam ostaja za vedno. Hvala Smiljki, da ga je obelezila na najboljši mogoči način

Bojana Jovanovic

Če vas zanimajo novi dogodki in sezonska fotografija, se prijavite na mailing listo. Obljubim, da vas ne bom zatrpavala z odvečnimi maili.

* označuje zahtevano

Copyright © 2024 | SMILJKA BOŠKOV PHOTOGRAPHY

Call Now Button